Szerezzen be kedvezően bútorokat

ápolási ágy bérlés

shopping_cart

Színes választék

Bútorok széles választékát kínáljuk nemcsak a házba, de a kertbe is.

credit_card

A fizetési módot Ön választhatja ki

Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

thumb_up

Nem kell sehová mennie

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

állítható háttámlás ágy
Ágy kanap é 228 db. eladó SEM Modern állítható háttámlás 2-es kanapé, anyaga: textilbőr 1100 fekete - raktárkészletről azonnal vihető, mérete . Bútorok - REXTRA Orvosi Műszer Szaküzlet. Ágy kórtermi elektromos Medinovo. háttámlás, fix lábakon rozsdam
Minőségi betegágyak eladása, bérlése - Isaar-Med Kft.
Az elektromos betegágy megkönnyíti az ápolást, közben teljes kényelmet és biztonságot nyújt ágyhoz kötött szeretteinek. Nálunk kedvező áron vásárolhat vagy bérelhet kórházi ágyakat és egyéb otthoni ápoláshoz szükséges kiegészítőket.
Minőségi betegágyak eladása, bérlése - Isaar-Med Kft.
Betegágy bérlés. Cégünk betegágyak bérbeadásával is foglalkozik, ennek részleteiről kérjük érdeklődjön telefonon. Garancia. Az ágyakra 6 hónap garanciát vállalunk, amely tartalmazza a rendeltetésszerű használat ellenére fellépő hibák kijavítását, sér
Kölcsönzés | Szociális Háló Egyesület
Az otthoni szakápolás során gyakran kerültünk olyan helyzetbe, hogy az orvos által felírt gyógyászati segédeszközökkel nem tudtuk elkezdeni az előírt feladatok elvégzését, mert a beteg nem tudta azt kiváltani.
elektromosállítható ágy
Gyógyászati segédeszköz kölcsönzés, bérlés - AMS ... Gyógyászati segédeszközök, elektromos ápolási ágyak Elektromosápolási ágy le és felfelé állítható lábtartó, ülő pozíció, állítható ágymagasság, 4 db fékezhető kerék, oldalsó biztonsági .
kórházi ágy bérlés budapest
Azúj Puro ágy Az Puro ágyat úgy tervezték, hogy megfeleljen mind a modern technikai, mind a mai ápolási elvárásoknak. A tervezés során a minél egyszerűbb használhatóságra és a könnyű tisztíthatóságra helyezték a legnagyobb hangsúlyt.
Fillikidállítható magasságú utazóágy kölcsönzés,
Annakérdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk. A honlap használatával ön hozzájárul a "sütik" fogadásához, a vonatkozó EU törvénynek megfelelően.
VIP Betegágy – Igény szerinti minőség
megkönnyítené saját ápolási feladatait egy profi ágy használatával, esetenként szüksége van kiegészítő eszközökre is és mindezt egy helyről, gyorsan szeretné beszerezni. Szolgáltatásaink. Magas színvonalú elektromos ágyak és kiegészítők .
pécs kórházi ágy
A MatracGuru matrac,ágy és kiegészítő webáruház oldalain is érvényes minden akciós ár, így azon kedves Vásárlóink sem szenvednek hátrány, Elektromos kórházi ágyak kölcsönzése – +36 (70) 361-7954 ... Pécs történelmi azonnal beköltözhető (szekrénysor,
székek bérlése
Intézzen el mindent online, otthona kényelmében. Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van